Produk Artikel

Tentang Kami

BWIN Precision Pakakas Co., Ltd nyaeta hiji pabrik specializing dina ngarancang, ngahasilkeun jeung Ngajual tina parabot motong CNC. Utamana ngahasilkeun rupa tina Carbide Inserts, Ngaktipkeun Pakakas, panggilingan Pakakas, bor Alat jeung Tooling Systems. Sadaya item ieu dina runtuyan ukuran umum béda.

Produk anyar

aplikasi

Taros Kami Ayeuna. 100% Warudoyong Palanggan Terjamin

newsletter